Het busje

Wakker geworden en gepoedeld dus klaar voor vertrek. Na het afhandelen van het papier werk foto’s gemaakt van de bus. Voor mocht er schade ontstaan. Ik hoop van niet…. Ik verteld dat ik nog niet eerder in een automaat heb gereden. De andere gasten krijgen een uitvoerige uitleg van de collega van degene die mij begeleid zie ik. Hij vind het echter kennelijk niet nodig. Vertelt dat hij uit Polen komt en nu 11 jaar daar werkt maar dat niet eeuwig vol kan houden. Misschien is hij het werk wat zat.

Na nog een ontbijtje te hebben genoten rijd ik richting Nikko. Een beetje onwennig maar ook wel met lol. Op naar de eerste overnachtingsplek.

Er is een App die ik kan gebruiken om overnachtingsplekken te vinden. Of eigenlijk zijn er meerdere Apps. Een daarvan geeft een overnachtingsplek aan in Nikko de plaats van bestemming. Daar aangekomen ben ik de enige. Er is een toilet gebouwdje dus ik blijf staan. Iets later komen de mensen die in ’s morgens had gezien bij het verhuur bedrijf. Toch prettig om niet volledig alleen te staan.